Haartransplantaties

Kaalheid bij mannen en vrouwen is een vervelend probleem, dat vaak al op jonge leeftijd voorkomt. Of het nou gaat om dun haar, diepe inhammen, een kalende kruin of kale plekken in je baard of snor. Een haartransplantatie volgens onze methodes biedt hiervoor een definitieve oplossing. Heb jij behoefte aan een haartransplantatie? Of heb jij vragen over een haartransplantatie? Stel ze dan aan ons! Sinds 2020 werken wij samen met Gul & Harnam® Clinics. Zij zijn een internationaal gecertificeerde kliniek voor haartransplantaties.

Gul & Harnam® Clinics heeft meer dan 13 jaar ervaring op dit gebied en heeft meer dan 13.000 behandelingen verricht. ‘Wij streven ernaar om een salon te zijn waar de behoeften van al onze klanten worden vervuld en deze samenwerking is een logisch gevolg in die richting’. Wij zijn enorm enthousiast om onze krachten te gaan bundelen en jullie hopelijk te kunnen helpen met jullie haarwensen. Wij organiseren elke twee maanden info- en consultdagen waar geïnteresseerden zich kunnen aanmelden voor gratis advies op het gebied van haartransplantaties. Omdat de info & consultdagen zo graag bezocht worden dient u wel te reserveren om garant te zijn van een plekje. Meer info wanneer de dagen plaatsvinden houdt onze social mediakanalen in de gaten, of bel even naar ons telefoonnummer 0223-617466.

Gul & Harnam® Clinics

Wij zijn Gul & Harnam® Clinics. Onze hoofdfaciliteit is gevestigd in Istanbul (Turkije) met partnerklinieken in Italië, het VK, Spanje en Abu Dhabi. En sinds medio 2021 zijn wij ook gestart met een kliniek in Nederland. Wij zijn een innovatief bedrijf en leveren hoogwaardige betaalbare cosmetische behandelingen. We hebben onze eigen privékliniek in Istanbul. Ook voor klanten buiten Turkije maken we het u graag zo makkelijk mogelijk. Wij begeleiden u van het eerste contact tot het eindresultaat, maar ook met vluchten, transfer en verblijf in onze kliniek. Kortom, wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u de gewenste cosmetische behandeling kunt ondergaan en dat u gelukkig en zelfverzekerd door het leven kunt gaan. Als het om uw gezondheid gaat, verwacht u niets dan het beste. Daarom zullen wij er alles aan doen om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Aan elk detail wordt gedacht tijdens uw verblijf en behandeling. Geen enkele mogelijkheid wordt aan het toeval overgelaten. Gul & Harnam® staat voor tevredenheid en perfectie in alles wat we doen. 13.000 cliënten gingen jullie voor in de afgelopen 12 jaar, dus waar wacht jij nog op? De Haarstudio Hair & Beauty kan jullie met trots mededelen dat wij official partner zijn van Gul & Harnam® Clinics, en samen kunnen wij jullie het volgende aanbieden!

Wat kunnen wij betekenen voor jullie?

Haar, baard & snor of wenkbrauw transplantatie First Class Experience voor dames & heren.

Wat kunt u verwachten van ons:

 • Een gecertificeerde kliniek die samenwerkt met de medische autoriteiten
 • De hoogste zorg voor en rondom uw behandeling/verblijf
 • Maximale aantal grafts voor een vaste prijs
 • V.I.P.-transfer van & naar Istanbul Airport
 • 4 dagen verblijf in 5 sterren hotel incl. ontbijt
 • Kliniek vindt plaats in het hotel
 • GEEN verborgen kosten
Behandeling en service:

 • Vooronderzoek, consultatie en haartransplantatie (FUE) met maximaal aantal grafts mogelijk door een erkende specialist
 • PRP behandeling – Wassingen kliniek incl. medicatie, shampoo & lotion voor nazorg
 • Vervolg nazorg in Nederland, Turkije, UK en Italië vestigingen of door middel van controles, foto’s & contact
 • 10-daagse aftercare in Den Helder
 • Onze professionals spreken de volgende talen; Nederlands, Engels, Turks, Spaans, Italiaans, Duits, Arabisch, Hindi

Contact

Heeft u vragen? Of wilt u een consult plannen? Neem dan contact op met Zana van De Haarstudio. Graag tot snel!

Neem contact op