0223-617466 info@uwhaarstudio.nl

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Goedendag allemaal welkom bij een nieuwe blog van De Haarstudio Hair & Beauty. Graag stel ik mij zelf even voor. Mijn naam is Nermina, en deze week was de beurt aan mij om een blog te schrijven. Ik ben woonachtig in Den Helder, 33 jaar oud en moeder van drie leuke kinderen waar ik heel gelukkig en trots op ben. Naast fulltime moeder zijn, werk ik twee dagen in de week bij De Haarstudio Hair & Beauty.

De interesse voor het kappersvak is begonnen op het voormalige ZWET, nu bekend als Beroeps Onderwijs Aan Zee in Den Helder. Dat door de snuffelperiodes op de middelbare school. Na mijn middelbare schoolperiode ben ik de Kappersopleiding in Den Helder gaan volgen, en ging mijn keuze uit naar een BBL-opleiding. De reden dat ik voor de BBL-variant had gekozen is omdat ik meer een praktijkmens ben.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”1249″ alignment=”center” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Na mijn opleiding ben ik gaan werken bij Scissors, waar Ali (mijn huidige werkgever) toen de eigenaar was samen met zijn compagnon. De BBL vorm die ik volgde bestond uit vier dagen werken in de salon, en een dag op school. Door veel inzet getoond te hebben, en goede begeleiding gehad te hebben kreeg ik het knippen snel onder de knie. Daardoor kon ik lekker mee knippen in de salon wat ik als geweldig ervaarde. Mijn kappersdiploma heb ik in 2007 in ontvangst mogen nemen. Het leukste aan het kappersvak vind ik als klanten van het ene model over gaan naar een ander model. De metamorfoses die klanten begaan is leuk om te zien, en nog leuker om uit te voeren! Ik knip, en kleur erg graag![/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Vanaf juli, 2011 ben ik gaan werken bij De Haarstudio, toen nog gevestigd aan de Polderweg 92. Dat heb ik met veel plezier gedaan tot april, 2014, toen ging ik met zwangerschapsverlof. Mijn contract liep tijdig af, en kon ik in alle rust genieten van mijn kinderen. Na mijn zwangerschap ben ik vijf jaar werkzaam geweest bij een andere werkgever in Den Helder. Sinds vorig jaar augustus (2019) ben ik weer werkzaam bij De Haarstudio Hair & Beauty. Ik vind het prettig om weer terug te zijn. De dagen waarop ik werk zijn vrijdag & zaterdag. De rest van de week ben ik lekker in de weer met mijn kinderen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”1251″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Tot de dag van vandaag ben ik heel blij met de keuze voor het kappersvak, ik zie mij zelf komende jaren zeker nog met de scharen, tondeuses en kleurkwasten bezig zijn. Bedankt voor het lezen van mijn blog, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Graag zie ik jou bij ons in de salon. Wel natuurlijk met afspraak i.v.m. de maatregelen omtrent Corona![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

×