0223-617466 info@uwhaarstudio.nl

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Mijn naam is Dana Ali en ben sinds 2017 actief in het kappersvak. Dit doe ik naast mijn studie en het voetbal met veel enthousiasme en plezier. Ik ben opgeleid tot herenkapper door mijn broer en vader, dat bevalt mij uitstekend. Ons beroep is leuk en er is veel uitdaging in te vinden, hierdoor valt er veel in te leren.

Ik combineer het knippen, studeren en het voetballen in één. Na het klaar zijn met school, naar de zaak en dan in de avonden bezig zijn met het geven van voetbaltrainingen. Het is een  druk programma maar wel een leuk programma omdat je telkens bezig bent.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”1236″ alignment=”right” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”1238″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Op zondag ben ik druk bezig met de voetbalschool, waarbij Aiman en Zana helpen bij het geven van trainingen aan de spelers. Veel van deze spelers komen ook knippen bij ons, wat natuurlijk leuk is omdat je ze dan vaker ziet. Ook heb ik in de maand juni mijn opleiding “Marketing, Communicatie en Evenementen” niveau 4 afgerond. Daardoor zal ik nu meer aanwezig zijn in de kapsalon. In november begin ik aan een nieuwe cursus wat meer gericht is op het voetballen, om mij als trainer/coach nog verder te ontwikkelen.

Bedankt dat jullie de tijd genomen hebben om mijn blog te lezen! Fijne dag nog verder[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

×