0223-617466 info@uwhaarstudio.nl

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Hoi, wat leuk dat je mijn blog wil lezen! Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Britney en ik ben sinds december 2019 werkzaam bij De Haarstudio hair & beauty.  In 2015 ben ik begonnen met mijn opleiding tot Allround kapster en heb mijn diploma behaald in 2018. Ook heb ik bij deze opleiding een Visagist cursus gevolgd en behaald. Deze staat ook op mijn diploma!

Ik ben begonnen in een andere kapsalon waar ik tot op heden nog steeds werk. 2 dagen daar en 2 dagen bij De Haarstudio. In de andere salon komen vooral veel oudere, vaste klanten. Superleuk en gezellig natuurlijk, maar het is ook leuk om wat meer klanten te krijgen van mijn eigen leeftijd en daar meer technieken voor te leren. Daarom ben ik bij De Haarstudio gaan werken en tot de dag van vandaag ben ik blij dat ik hier mag zijn. Ik ben nu vooral meer de ‘Barber’ kapsels aan het leren en het gaat me goed af![/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”1205″ alignment=”right” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Wat heb ik geleerd in mijn opleiding? De eerste 2 jaren kreeg ik voornamelijk veel theorie en leerde ik uitgroei verven en de basis kapsels knippen. Daarbij heb ik mijn Niveau 2 haarverzorging diploma behaald. Toen ik het derde jaar in ging, voor mijn Allround haarverzorging diploma kwam er nog meer bij kijken dan alleen de basis. Ik kreeg examen in meerdere kleur- en knip technieken, verschillende soorten vlecht- en permanenttechnieken en nog veel meer. Ook weer theorie, maar dan even een stapje verder dan de basistheorie. Het kappersvak vind ik een leuk vak. Ik wilde het erg graag leren om zo mijn diploma te kunnen behalen en lekker aan het werk te kunnen. De 3-jarige opleiding is dan ook om gevlogen.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” equal_height=”yes” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”padding-4-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”1203″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Wat vind ik het leukste om te doen?

Metamorfose kapsels knippen. Als mensen te lang niet naar de kapper zijn geweest, is hun model er helemaal uit. Dan vind ik het superleuk om er weer een model in te knippen zodat ze er lang plezier van kunnen hebben. En qua kleuren vind ik folies (highlights of lowlights) zetten het allerleukst! Je ziet dan altijd een groot mooi verschil. En wat ik het allermooist vind aan mijn werk is dan toch wel de klanten mooi maken en ze blij de deur uit zien gaan.

Bedankt voor het lezen van mijn blog! Hopelijk kan ik jou/u ook blij de deur uit zien gaan, tot snel.

Liefs, Britney

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×