0223-617466 info@uwhaarstudio.nl

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Sinds mijn 12e ben ik na school dagelijks aanwezig in De Haarstudio. Mijn knip carrière ben ik gestart aan onze vorige locatie, de Polderweg 92. Al snel mocht ik na het schoonhouden van de salon zelf eens proberen te knippen, wel uiteraard bij mijn vrienden. Daarvoor keek ik “de kunst” af bij mijn vader en broer. Ik begon met het knippen van mijn vrienden en kennissen. Na het knippen werd het kapsel door mijn vader of broer gecontroleerd. Inmiddels ben ik zelfstandig aan het werk en laat ik zo af en toe onze kapsters meekijken.

Over enkele weken start mijn 2e schooljaar, waar ik nog meer finesses in het kappersvak zal gaan leren. Vanwege de enkele jaren ervaring in onze salon, mag ik van het ROC een jaar overslaan.  Dit betekent dat ik een versneld traject zal gaan volgen en eerder examens kan gaan doen. Het leerproces om heren te knippen sla ik over. Het examen invlechten heb ik al in the pocket. Het komende jaar leer ik permanenten, watergolven, kleuren en knippen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”1312″ alignment=”center” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”1310″ alignment=”center” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Op dit moment knip ik voornamelijk heren. Ook kleine kinderen komen bij mij in de stoel. Ik probeer te zorgen dat zij ontspannen in de stoel gaan zitten. Maak wat grapjes met ze en al snel voelen zij zich prettig. Ook komt het voor dat ik ze een filmpje laat kijken waardoor de focus niet op het knippen ligt. Het is de kunst de jongere kinderen snel te knippen voor zij zich gaan vervelen en niet meer stil willen zitten. Ook knip ik klanten met kroeshaar. Het is een uitdaging maar inmiddels heb ook ik dit goed onder de knie. Het is niet altijd even gemakkelijk maar ik zorg ervoor dat ze met een net kapsel de deur kunnen verlaten. Een tevreden klant staat bij mij op nummer 1.

Leuk dat je de tijd hebt genomen om mijn blog te lezen. Bedankt en tot de volgende keer!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×