Daphne

Mijn producten, behandelingen! en 10 tips over verzorging voor je huid & voeten

By juli 12, 2020 No Comments

Welkom bij het lezen van mijn 2e blog, en inmiddels blognummer acht voor De Haarstudio Hair & Beauty. Eerder had ik verteld over het corona virus en hoe mijn eerste werkdag was bij mijn nieuwe werkgever, De Haarstudio Hair & Beauty. In deze blog ga ik wat dieper in op een paar behandelingen, en geef ik tips voor het verzorgen van je huid & voeten.

In de eerste weken was het zoeken naar mijn spulletjes. Inmiddels ben ik al lekker gewent aan mijn geweldige & mooie werkplek! Ik heb nu alles een plekje kunnen gegeven en helemaal naar eigen kunnen maken.

Het is fijn te werken met de producten die ik tot mijn beschikking heb. In de schoonheidssalon werk ik met het merk Mineral Care. Mineral Care is op basis van dode zee mineralen en zout basis. Ook staat het bekend voor haar zachte geur, zachte gevoel op de huid en de intense beleving. Voor mensen eczeem of psoriasis is dit merk ook zeker aan te raden, zij zouden dit goed kunnen gebruiken voor verzorging van hun huid. Tijdens de behandelingen stemmen we de producten af op uw huid. De producten die ik gebruik tijdens de behandelingen zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik.

Voor de pedicure behandeling werk ik met het merk Samenwerkende Pedicures. Ook deze crèmes en heerlijke badolie zijn samengesteld met heerlijke en verschillende verzorgende werkstoffen. Zo hebben we bijvoorbeeld een crème voor koude voeten! Daar zitten peperextracten in waardoor u dus heerlijke warme voeten krijgt. Bij thuisgebruik adviseren wij u wel dit aan te brengen met handschoenen. Daarnaast hebben wij goeie voetvijlen, na jarenlang gewerkt te hebben met vele verschillende merken en vijlen heb ik nu iets wat heel prettig is en aan alle wensen en eisen voldoet. Een echte weldaad voor de voetjes.

Verder geven we ook nog heerlijk verwen behandelingen voor zowel de handen en voeten. Waar wij het meest vraag naar krijgen binnen de categorie verwenbehandelingen zijn de paraffine behandelingen. Eerst brengen wij een scrub aan, daarna lekker genieten door middel van een paraffine bad. Wij garanderen dat u de deur uitgaat met zijdezachte handen, en heerlijk gevoel. Ook hebben wij verwenbehandelingen voor het hele lichaam, diverse lichaamsscrubs en verschillende pakkingen en natuurlijk ook afgestemd op uw huid.

Ik vind het heel fijn om naast al mijn vaste klanten ook nieuwe klanten te mogen verwelkomen, ik merk dat mijn klantenbestand met de week groter en groter wordt. Na even uit mijn vakgebied te zijn geweest ben ik heel erg blij dat ik de keuze gemaakt heb om terug te gaan bij mijn passie, ik werd heel open verwelkomt door mijn werkgever, collega’s en klanten wat mij een ontzettend goed gevoel gaf. Zo wordt alles sneller dan ik verwacht weer normaal wordt, ik heb eigenlijk niet eens het gevoel gehad dat ik eruit ben geweest.

Zoals ik in het begin van deze blog verteld had zou ik jullie tips geven over de verzorging van je handen en voeten, hierbij mijn tips voor jullie!

Verzorging van uw huid:

  • Draagt u foundation? Doe er dan een verzorgende crème of serum onder.
  • Gebruik iedere dag een goede reiniging en een fijne crème die op uw huid is afgestemd.
  • 1x per week uw huid scrubben en daarna eventueel een masker om uw huid weer te herstellen. (Een scrub haalt het bovenste laagje van uw huid eraf waardoor de zuurgraad weer moet herstellen.)
  • Gebruik 2x in de week een goed serum onder uw crème (Het geeft net even die extra voeding die uw huid nodig heeft vooral met heel warm of heel koud weer.)
  • Wist u dat ‘s Nachts uw huid hersteld? Daarom is het altijd goed om dan een nachtcrème of 24 uurs crème aan te brengen. Vaak zitten daar even wat meer voedingstoffen in om uw huid optimaal te verzorgen.

Verzorging van uw voeten:

  • Haal om de 2 dagen een (geschikte) voetvijl langs uw hielen, en gebruik vlak daarna een geschikte crème. Zo voorkom je te veel eelt, en kan de crème beter aangebracht worden die je er na gebruikt omdat dan de bovenste laag van je hielen af is.
  • Elke dag een crème is juist heel fijn voor uw huid. Met name ‘s nachts!
  • Als u wilt weten of u een likdoorn of een wratje onder uw voet heeft kunt u erop drukken of even in knijpen. Als het zeer doet met knijpen is het een wratje.
  • Om eventueel een voetschimmeltje te voorkomen moet u heel goed uw voeten drogen ook tussen de tenen. En op badslippers te douchen. Schimmeltjes houden van warme en vochtige plaatsen.
  • Masseer uw voeten eens wat vaker. Het is niet alleen lekker maar ook heel goed voor uw hele lichaam. De doorbloeding komt dan goed op gang en u zult merken dat u totaal ontspannen bent. (Vooral als u het laat doen)

In mijn volgende blog zal ik vertellen waarom ik ooit voor dit vak heb gekozen en hoe het allemaal is begonnen. Bedankt voor het lezen van mijn blog en hopelijk tot snel in onze salon!

Reserveer direct