Meet the crew!

Aandacht en zorg is het mooiste wat we iemand kunnen geven. Leer ons team kennen, een groep haarstylisten en barbiers met veel passie en liefde voor hun werk!

 

De Haarstudio is de salon in Den Helder die elk haartype en kapsel op een professionele wijze weet te verzorgen en behandelen! Ons team bestaat uit gedreven professionals die uw haarwens als onze passie zien. Behoefte aan een nieuwe look maar geen idee wat? Laat je inspireren door een van onze professionals! Neem contact met ons op en leer een van onze professionals kennen!

Ali

Graag wil ik jullie nogmaals welkom heten en bedanken voor het bezoeken van onze website! Samen met mijn zoons, vrouw en mijn collega’s vormen wij het team van De Haarstudio. De Kapsalon die 6 dagen per week klaar staat voor u! Zelf ben ik meer dan 20 jaar actief ik het kappersvak en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, en dat bevalt mij uitstekend!

Zana Ali

Goeie dag, graag stel ik me zelf even voor! Ik ben Zana Ali. Sinds 2013 ben ik actief in het kappersvak. Dit doe ik al jarenlang vol plezier samen met mijn familie. Naast het knippen en scheren leid ik ook mensen op binnen het kappersvak. Ook dat doe ik met veel plezier. Kwaliteit en service is wat bij ons op nummer één staat, kom eens langs en beleef de ervaring zelf. Ik ben gespecialiseerd in elk type haar binnen het herenvak.

Aiman Ali

Ik ben Aiman Ali, sinds 2016 werkzaam bij De Haarstudio. Net zoals met mijn broers en mijn vader ben ik actief in het kappersvak. Sinds mijn 13e ben ik gaan knippen, en tot de dag van vandaag doe ik dat vol enthousiasme. Ik vind het kappersvak heel leuk en uitdagend. Ik ben gespecialiseerd in het herenvak! Ook doe ik mee aan kapperswedstrijden in Nederland dat vind ik heel leuk om te doen, en onvergetelijke ervaringen!

Dana Ali

Graag stel ik me even voor ik ben Dana Ali, sinds 2017 actief in ons mooie familiebedrijf! Dit doe ik naast mijn studie, en voetbalcarrière met veel plezier! Heren knippen vind ik leuk om te doen, daar ben ik momenteel veel mee bezig. Ons vak is gezellig, en er valt heel veel in te leren.

Kim Slot

Sinds 3 jaar ben in werkzaam in de kappersbranche ! Mijn opleiding heb ik gevolgd op het All inn Kapperscollege in Alkmaar! Sinds 2018 heb ik mijn Allround Kappersdiploma. Ik vind het vak geweldig en vind het leuk mijn passie uit te voeren kleuren, knippen en nog zo veel meer!