Meet the crew!

Aandacht en zorg is het beste wat we iemand kunnen geven. Maak kennis met ons team, een groep kappers en kappers met veel passie en liefde voor hun werk! De Haarstudio is dé salon in Den Helder die op professionele wijze elk haartype en kapsel weet te verzorgen en behandelen! Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die jouw haarwens als onze passie zien. Een nieuwe look nodig, maar geen idee wat? Laat u inspireren door een van onze professionals! Neem contact met ons op en maak kennis met een van onze professionals!

Ali

Ik heet u nogmaals van harte welkom en bedankt voor het bezoeken van onze website! Samen met mijn zonen, vrouw en collega's vormen wij het team van De Haarstudio. De kapsalon die 6 dagen per week voor u klaar staat! Zelf ben ik al meer dan 20 jaar actief in het kappersvak en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, en dat bevalt me enorm!

Zana Ali

Goedendag, ik wil mezelf even voorstellen! Ik ben Zana Ali. Sinds 2013 ben ik actief in het kappersvak. Ik doe dit al jaren met veel plezier met mijn gezin. Naast knippen en scheren train ik ook mensen in het kappersvak. Dat doe ik ook graag. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer één, kom en ervaar het zelf. Ik ben gespecialiseerd in elk type haar binnen de herenbranche.

Aiman Ali

Mijn naam is Aiman Ali, ik werk sinds 2016 bij De Haarstudio. Net als bij mijn broers en mijn vader ben ik actief in het kappersvak. Ik knip sinds mijn dertiende en dat doe ik nog steeds met enthousiasme. Ik vind het kappersvak erg leuk en uitdagend. Ik ben gespecialiseerd in de herenkapsels! Ik doe ook mee aan kapperswedstrijden in Nederland, waar ik echt van geniet en onvergetelijke ervaringen op doe!

Kim Slot

Mijn naam is Kim Slot. Sinds 2015 ben ik actief in het kappersvak en sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij de Haarstudio. Ik hou ervan om mijn passie uit te oefenen in het kleuren, vlechten, opsteken en het knippen van dames, heren en kinderen. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Ik hoop jullie snel te zien.
Liefs Kim