Meet the crew!

Aandacht en zorg is het mooiste wat we iemand kunnen geven. Leer ons team kennen, een groep haarstylisten en barbiers met veel passie en liefde voor hun werk!

 

De Haarstudio is de salon in Den Helder die elk haartype en kapsel op een professionele wijze weet te verzorgen en behandelen! Ons team bestaat uit gedreven professionals die uw haarwens als onze passie zien. Behoefte aan een nieuwe look maar geen idee wat? Laat je inspireren door een van onze professionals! Neem contact met ons op en leer een van onze professionals kennen!

Ali

Graag wil ik jullie nogmaals welkom heten en bedanken voor het bezoeken van onze website! Samen met mijn zoons, vrouw en mijn collega’s vormen wij het team van De Haarstudio. De Kapsalon die 6 dagen per week klaar staat voor u! Zelf ben ik meer dan 20 jaar actief ik het kappersvak en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, en dat bevalt mij uitstekend!

Zana Ali

Goeie dag, graag stel ik me zelf even voor! Ik ben Zana Ali. Sinds 2013 ben ik actief in het kappersvak. Dit doe ik al jarenlang vol plezier samen met mijn familie. Naast het knippen en scheren leid ik ook mensen op binnen het kappersvak. Ook dat doe ik met veel plezier. Kwaliteit en service is wat bij ons op nummer één staat, kom eens langs en beleef de ervaring zelf. Ik ben gespecialiseerd in elk type haar binnen het herenvak.

Aiman Ali

Ik ben Aiman Ali, sinds 2016 werkzaam bij De Haarstudio. Net zoals met mijn broers en mijn vader ben ik actief in het kappersvak. Sinds mijn 13e ben ik gaan knippen, en tot de dag van vandaag doe ik dat vol enthousiasme. Ik vind het kappersvak heel leuk en uitdagend. Ik ben gespecialiseerd in het herenvak! Ook doe ik mee aan kapperswedstrijden in Nederland dat vind ik heel leuk om te doen, en onvergetelijke ervaringen!

Dana Ali

Graag stel ik me even voor ik ben Dana Ali, sinds 2017 actief in ons mooie familiebedrijf! Dit doe ik naast mijn studie, en voetbalcarrière met veel plezier! Heren knippen vind ik leuk om te doen, daar ben ik momenteel veel mee bezig. Ons vak is gezellig, en er valt heel veel in te leren.

Leonie

Hallo! Ik ben Leonie. Sinds december 2019 ben ik werkzaam bij de Haarstudio en zit al bijna 15 jaar in het vak. Ik ben dames en heren kapster, maar ook voor het knippen van uw kind kunt u bij mij terecht. Wat ik super leuk vind om te doen is (in)vlechten. Denk hierbij aan mooie in/op-vlechten en cornrows. Ik hoop u snel te zien!

Britney Amens

Mijn naam is Britney Amens. Vanaf december 2019 ben ik werkzaam bij De Haarstudio, waar ik het erg naar mijn zin heb. Sinds 2015 ben ik actief in het kappersvak en tot de dag van vandaag doe ik dat nog steeds met alle plezier! Ik ben in het bezit van een Allround kappersdiploma. Ik vind het leuk om mijn passie uit te voeren in kleuren, knippen en nog veel meer.

Maybritt Bontes

Hoi ik ben Maybritt Bontes sinds december 2019 ben ik werkzaam bij De Haarstudio in een heel leuk team. Ondertussen ben ik meer dan 10 jaar actief in het vak en zou niet anders willen. In die jaren heb ik me in alle behandelingen gespecialiseerd u kunt bij mij terecht voor dames, heren, kinderen, kleuren, permanenten, knippen en scheren.

Daphne Haverkate

Ik ben Daphne Haverkate en in april begin ik bij De Haarstudio. Ik ben schoonheidsspecialist en nagelstylist, ook kan uw bij mij terecht voor een pedicure. Daarnaast zet ik wimperextensions geef ik pakkingen en spray-tan. Vanaf 2011 ben ik werkzaam als pedicure en schoonheidsspecialist en door de jaren heen ben ik mijn vak steeds meer gaan uitbreiden. Dit werk is echt mijn passie! Mijn streven is om mijn klanten alle aandacht te geven en tevreden de deur uit te laten gaan.

Kim Slot

Sinds 3 jaar ben in werkzaam in de kappersbranche ! Mijn opleiding heb ik gevolgd op het All inn Kapperscollege in Alkmaar! Sinds 2018 heb ik mijn Allround
kappersdiploma. Ik vind het vak geweldig en vind het leuk mijn passie uit te voeren kleuren, knippen en nog zo veel meer!