0223-617466 info@uwhaarstudio.nl

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Ik neem jullie mee naar 7 oktober 2018… Ik was zestien jaar en 2 dagen oud. Als jongste deelnemer in de geschiedenis van de Barber Battle in Nederland Tussen de best geselecteerde barbers uit Nederland. Een onwijs vette ervaring. Deze battle vond plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Samen met een selectie van de 18 beste barbers uit Nederland stonden wij te strijden om de nummer 1 positie.

Ik kwam in Utrecht aan bij de Jaarbeurs met mijn vijf modellen en twintig supporters uit Den Helder. We waren er om tien uur s ’ochtends en ik had twee uur de tijd om alles voor te bereiden. Toen ik daar aan kwam zag ik dat mijn broer (Zana) shirtjes had gemaakt met team Aiman op de achterkant en aan de voorkant: De Haarstudio. Ik vond dat heel leuk want ik had dat helemaal niet verwacht.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”1403″ alignment=”right” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”padding-5-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”1407″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Het was twaalf uur en de battle begon.  Ik kreeg per categorie een tijdslimiet en eisen wat ik moest uitvoeren en ik werd gecontroleerd en kreeg punten voor wat ik gedaan had. De 5 modellen hadden bij elke categorie een andere kapsel zoals: Categorie 1: Mohawk (Hanenkam Categorie 2: Classic Haircut(Klassieke kapsel) Categorie 3: Fastest Fade( Kapsel knippen en stijlen in 15 minuten) Categorie 4: low fade & Beard( Lage overloop met een baard) Categorie 5: Freestyle design( Kapsel knippen met een figuurtje)

Na de 5 categorieën gingen de juryleden met elkaar overleggen wie welke categorie het best had uitgevoerd en wie de 1ste, 2de en 3de prijs had gewonnen. Helaas had ik geen podium plek maar ik vond het een hele leuke ervaring en was er een kapper die het heel tof vond dat ik mee deed aan de battle en ging hij een liedje rappen op het podium voor mij.  Ik vond het echt leuk en ik was een ervaring rijker![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”20″ bottom_padding=”20″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Of ik ooit nog mee zou willen doen aan een Barber Battle.

Ja zeker! Zoals ik al aangaf was de ervaring fantastisch! Alleen denk ik dat het best lastig wordt met de COVID-19 maatregelen van nu. Mocht dit over zijn, en de maatregelen versoepelen en er weer een battle plaatsvinden zou ik daar heel graag aan deelnemen![/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”padding-6-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”1405″ alignment=”right” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”padding-5-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”1401″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Amerikaanse kniptechniek

Wij hebben in de zaak cursussen gevold over de Amerikaanse kniptechniek en dat is veel werken met opzetstukjes(kapjes). Elk standje heeft zijn eigen nummer en hoe hoger hoe groter het aantal millimeter en van daar krijg je een hele mooie overgang als je het goed uitvoert. Wij hebben ook speciale tondeuses uit Amerika. Dat is de Babyliss Pro skeletonx en die bevalt heel erg goed en is ook nog eens een eye-catcher. Deze kniptechnieken worden bij klanten erg gewaardeerd. Dat wordt heel erg vaak opgemerkt. De contouren zijn strak, en de overgangen vloeiend. Vaak als we nieuwe klanten krijgen, vragen ze naar een overloop met strakke contouren. Dat hebben ze dan gehoord bij vrienden, of gezien op een van onze socialmedia platformen.

Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om mijn blog te lezen, ik hoop dat jullie het een leuke blog vonden! Graag zie ik jullie op de stoel bij ons in de zaak!

Met vriendelijke groet,

Aiman Ali[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×