0223-617466 info@uwhaarstudio.nl

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Hoi allemaal, Ik ben Kim en ben woonachtig in Den Helder. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij De Haarstudio.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in het kappersvak. Als klein meisje (ver)knipte ik de haren van mijn Barbies. Na het behalen van mijn mavodiploma heb ik de kappersopleiding Allround Kapper niveau 3 gevolgd bij het All-in Kapperscollege (Traditions Kapperscollege) in Alkmaar. Als keuzevakken heb ik de opleiding gevolgd tot Barbier en Visagist. Tijdens het volgen van deze keuzevakken heb ik veel theorie geleerd over de oorsprong van deze vakken.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”1215″ alignment=”center” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Tijdens het volgen van deze opleiding kwam ik steeds meer tot de conclusie dat dit vak mij past. Het verzorgen van het haar, voor zowel de man als de vrouw, is mijn passie. Kinderen knippen vind ik heel erg leuk en vaak ook een uitdaging. Het knippen van heren is nog een kunst apart. De basistechnieken heb ik tijdens mijn opleiding opgedaan. Om mijzelf hierin meer te kunnen specialiseren heb ik de fijne kneepjes en de specifieke stijl van De Haarstudio geleerd van Ali en Zana. Hun stijl is bekend in de wijde omgeving van Den Helder.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Het kappersvak wordt vaak onderschat. Het is een lichamelijk zwaar beroep. Kappers staan uren achter elkaar op hun benen. Het is niet alleen het knippen maar ook een gezellig praatje maken met de klant en vooral zorgen dat deze tevreden de salon uit loopt. Ik vind het leuk om een band op te bouwen met de klanten. De heren komen 2x per maand en de dames 1x per 4 weken gemiddeld. Ook zijn er klanten die 1x per week komen. Het is fijn om een eigen klantenbestand op te bouwen. Dit werkt ook het prettigst.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”1224″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Ook het adviseren van klanten vind ik heel erg leuk om te doen. Wanneer het gaat om het kleuren ben ik pas tevreden als de klant en ik samen tot een goed eindresultaat komen. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en de laatste trends volg ik de cursussen op het gebied van kleuren welke gegeven worden door L’Oréal.

In de salon werken we met de producten van L’Oréal. Het fijne van dit merk vind ik dat ze voor elk haartype verschillende lijnen hebben. Dit wil zeggen dat er voor elk type haar altijd een geschikte shampoo is. Mijn favoriete product is L’Oréal Serie Expert Absolut Repair Gold Shampoo. Dit product hersteld beschadigt haar en voedt de haarvezels intensief. Na het gebruik merk je snel dat het haar sterker, zachter en glanzender aan voelt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Voor het kleuren gebruiken wij natuurlijk ook de tubes van L’Oréal.  Na het kleuren adviseren wij om L’Oréal Serie Expert Vitamino Color Shampoo te gebruiken. Door deze shampoo wordt de kleur vastgezet in het haar en gaat dit het vervagen van de kleur tegen. Ook beschermd deze shampoo het haar tegen negatieve invloeden van buitenaf zoals UV-straling.

Bedankt voor het lezen van mijn Blog en ik hoop jullie snel te zien.

Met vriendelijke groeten,

Kim[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×