0223-617466 info@uwhaarstudio.nl

De Haarstudio Hair & Beauty

Ben je op zoek naar een plek waar je je zowel op het gebied van haar als beauty kunt laten verwennen? Dan is De Haarstudio Hair & Beauty de perfecte keuze voor jou!

Onze salon is niet alleen een plek waar je terecht kunt voor een nieuw kapsel, maar biedt ook een scala aan beautybehandelingen aan. Onze gediplomeerde stylisten en schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat jij je op je allermooist voelt. Of je nu komt voor een nieuwe haarkleur, een knipbeurt, laserontharing of een gezichtsbehandeling, wij zorgen ervoor dat je verzorgd en stralend de deur uitgaat.

Onze beautybehandelingen zijn speciaal samengesteld om te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Wij gebruiken alleen de beste producten en technieken om je huid te verbeteren en te verzorgen. Onze gezichtsbehandelingen zijn niet alleen gericht op het verbeteren van de huid, maar ook op het creëren van ontspanning en verlichting van stress.

Bij onze salon geloven we in de kracht van uiterlijke verzorging en het effect hiervan op het innerlijk welzijn. Onze missie is om iedereen die bij ons komt te helpen om zich mooier, gezonder en gelukkiger te voelen.

Kom vandaag nog langs en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij De Haarstudio Hair & Beauty!

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Pure reiniging 30 min.  23,- (duo 65,-)

Huidanalyse – reiniging – peeling – stomen – onzuiverheden verwijderen – dagverzorging

Gezichtsbehandeling 60 min.  55,- (duo 100,-)

Huidanalyse – reiniging – peeling – stomen – onzuiverheden verwijderen – masker – dagverzorging

Epileren, Harsen & Kleuren

Kleuren wenkbrauwen of wimpers  12,-

Kleuren wenkbrauwen & wimpers  20,-

Wenkbrauwen epileren 12,-

Epileren of Harsen bovenlip  10,-

Epileren of Harsen hele gezicht  23,-

Overige behandelingen

Wist je dat wij naast bovenstaande beautybehandelingen ook gespecialiseerd zijn in laserontharing, tandenbleken en het adviseren in haartransplantaties? Onze specialisten adviseren je graag op maat.

Gratis intake

Laat je huid door ons bekijken

We helpen je graag en kijken met je mee. Kom vrijblijvend een intake inplannen om te kijken wat De Haarstudio voor jou kan betekenen met verschillende beautybehandelingen.

×