0223-617466 info@uwhaarstudio.nl

Tanden bleken

Tanden bleken bij De Haarstudio

Als je tanden niet zo wit zijn als je ze graag zou willen, kan een tandenbleekbehandeling uitkomst bieden. Tanden bleken is tegenwoordig erg populair en er zijn verschillende manieren om dit te laten doen. Bij De Haarstudio in Den Helder kun je terecht voor verschillende soorten tandenbleekbehandelingen. Klanten kunnen bij ons terecht voor een intensieve tandenbleekbehandeling of voor een lichte tandenbleekbehandeling. Wat voor soort behandeling je kiest, hangt af van hoeveel werk er nodig is om jouw tanden weer mooi wit te maken in het gewenste resultaat.

Eerst wordt er een intakegesprek gedaan, waarin we bespreken wat de mogelijkheden zijn en welke behandeling het beste bij jou past. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor de eerste behandelingssessie. Bij een intensieve tandenbleekbehandeling moet je ongeveer zes tot tien keer terugkomen voor een sessie van ongeveer 20 minuten. Lichte tandenbleekbehandeling is vaak in minder sessies aan te bieden, omdat de tanden minder wit hoeven te worden of minder aangetast waren bij het starten van de behandelingen.

$

Gratis consult

$

Geen schade aan gebit

$

Gespecialiseerd en gediplomeerd

$

Beste apparatuur

$

Hoogwaardige kwaliteit

$

Keuze uit 5 pakketten

$

Korte wachttijd

$

100% GARANTIE

Mooie resultaten aan het gebit

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je een afspraak maakt voor een tandenbleekbehandeling, krijg je eerst een korte intake. Dit is om te achterhalen of bleken voor jou geschikt is. Wanneer de behandelaar denkt dat bleken geschikt is, wordt er een afspraak gemaakt voor de behandeling.

De behandeling duurt ongeveer 20 minuten in totaal. Eerst wordt er een gel aangebracht op je tanden. Deze veilige gel zorgt ervoor dat je tanden gaan bleken. Er wordt vervolgens een speciale lamp op je tanden gericht, waardoor de gel sneller werkt.

Tijdens de behandeling kan je ontspannen televisie kijken of een serie naar keuze. Na 20 minuten zit je behandeling erop en wordt je uitgenodigd voor de volgende behandelingen. Uiteraard krijg je van ons de juiste nazorginstructies mee voor het beste resultaat na het tanden bleken.

Tarieven tanden bleken

Touch Up – 2 x 20 minuten

Tot 4 tinten lichter  59,99

Happy Smile – 4 x 20 minuten

Tot 8 tinten lichter  119,99

Perfect Smile – 6 x 20 minuten

Tot 12 tinten lichter  179,99

Hollywood Smile – 8 x 20 minuten

Tot 16 tinten lichter  239,99

Billion Dollar Smile – 10 x 20 minuten

Tot 20 tinten lichter  299,99

Gratis intake

Intake is gratis

We helpen je graag en kijken met je mee. Kom vrijblijvend een intake inplannen om te kijken wat De Haarstudio voor jou kan betekenen met tanden bleken.

×