Over De Haarstudio

De Haarstudio is een zeer gezellige kapsalon waar service en kwaliteit op nummer 1 staan. Onze kapsalon is gevestigd aan de Polderweg 50, 1782 EB Den Helder. Wij zijn gespecialiseerd in het snijden van dames, heren en kinderen. Ook voor een scheerbehandeling, epileerbehandeling en vele andere kunt u bij ons terecht. Ali begon zijn knipcarrière al op jonge leeftijd. In 1997 pakte Ali de schaar op in eigen land. Ali begon in 2002 met knippen in Nederland. Na 4 jaar in Den Helder te hebben gewerkt, waaronder 2 jaar bij Kapsalon Reus, vond Ali het tijd om voor zichzelf te beginnen.

Ali is in maart 2006 begonnen aan de Spuisstraat 21 in Den Helder. 1 juli 2009 Ali is vanwege uitbreiding verhuisd met De Haarstudio naar Polderweg 92. Vijf jaar later, 31 maart 2014, verhuisde Ali opnieuw. In dezelfde straat op slechts 100 meter afstand. 31 maart 2014 gingen de deuren open op Polderweg 50 een nieuwe uitdaging met een prachtig uitzicht over het stadspark. Een nieuwe locatie met veel parkeermogelijkheden.

Drie uur gratis parkeren op vertoon van een blauwe kaart (parkeerschijf). En voorbij de eerste afslag links (vanaf de Kapsalon), parkeren zonder blauwe kaart, ook gratis. Heb je geen blauwe kaart? We hebben er een voor je! Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die jouw haarwens als onze passie zien. Een nieuwe look nodig, maar geen idee wat? Laat u inspireren door een van onze professionals! Neem contact met ons op en maak kennis met een van onze professionals. Met en zonder afspraak. De koffie en thee staat al klaar!

Maak een afspraak.Meet the team