0223-617466 info@uwhaarstudio.nl

Over De Haarstudio

Since 2002

De Haarstudio Hair and Beauty

In 2002 gestart als één van de eerste veelzijdige kapperszaken in een modern jasje.

Oprichter Ali startte in 1997 met het kappersvak. Iets wat hij in Nederland graag wilde voortzetten. Na jaren gewerkt te hebben in een kapsalon, startte hij in 2006 een eigen kapperszaak voor dames, heren en kinderen.

Door de hoge kwaliteitsstandaarden die van meet af aan werden gehanteerd, duurde het dan ook niet lang voordat jong & oud De Haarstudio wisten te vinden. Het merendeel van onze dankbare klanten zien wij dan ook vanaf de eerste dag tot op heden geregeld bij ons terugkomen.

De Haarstudio is meer dan een kapsalon. Het is een plek waar jij je thuis voelt, een plek om jezelf te laten verwennen door ons veelzijdig assortiment aan behandelingen. Een plek waar jij als klant even centraal staat voor een rustmoment in de hectiek van het dagelijks leven.

 

Veel van onze klanten kwamen op jonge leeftijd voor zichzelf, maar keerde later bijvoorbeeld terug met hun hele gezin. Zelf geven we ‘het stokje’ ook graag door. Hoewel Ali nog geregeld behandelingen uitvoert en graag de dagelijkse leiding op zich neemt, kijkt hij vol trots naar zijn twee zonen die langzaam maar zeker hun stempel op de kapsalon weten te drukken en het roer langzaam overnemen in een ‘nieuw’ tijdperk.

Inmiddels zijn wij meer dan een kapsalon. Vandaar dat wij ook ‘Hair and Beauty’ geregeld in één adem noemen met onze bedrijfsnaam. Wist je dat je bij ons ook terecht kan voor beautybehandelingen, tanden bleken en haartransplantaties?

 

Ons verhaal

Gestart aan de Spuistraat

Na jaren gewerkt te hebben in verschillende Helderse kapperszaken, heeft Ali een eigen salon geopend aan de Spuistraat. In 2009 werd het tijd voor uitbreiding. In een mooi, opvallend, pand aan de Polderweg in Den Helder werd de nieuwe locatie geopend. Korte tijd later verhuisde De Haarstudio ongeveer 100 meter verder aan dezelfde Polderweg naar een ruimere locatie met meer mogelijkheden.

Naast Ali en zijn zonen, bestaat het team van De Haarstudio natuurlijk uit meer specialisten. Zo hebben wij mogelijkheden om dames, heren en kinderen te knippen. Vergezeld door een aantal gekwalificeerde dameskappers bedienen wij inmiddels een enorme hoeveelheid tevreden klanten.

Ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op. Naast het traditionele werk aan haar en baard, houden wij ons ook graag bezig met andere beauty- en cosmeticabehandelingen. Zo kan je bij ons terecht voor laserontharing, tandenbleken en werken wij samen met gerenomeerde klinieken om te adviseren in haartransplantaties.

Waarvoor je ook komt, de koffie & thee staan altijd klaar. Of je nou wel of geen behandeling nodig hebt, we zien je graag op de koffie bij onze gezellige studio aan de Polderweg. Tot snel!

Ga al 13 jaar heen. Altijd top kwaliteit en een gezellige zweer. Dus zeker een aanrader

– Matthijs Hofman –

Nette en schone kapperszaak, aardig personeel en kundig

– Aukje de swart –

Kom hier al een aantal jaar, altijd strakke coupes! Laserbehandeling gedaan tussen de wenkbrauwen, zeer tevreden over!

– Raymond van der veen –

×