Over De Haarstudio

De Haarstudio is een zeer gezellige kapsalon waar service en kwaliteit op nummer 1 staat. Onze kapsalon is gevestigd op de Polderweg 50, 1782 EB Den Helder. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen van dames, heren en de kids. Ook kunt u terecht bij ons voor een scheerbehandeling, epileer behandeling en vele anders.

 

Ali begon zijn knip carrière sinds jong al. In 1997 werden de scharen door Ali opgepakt in eigen land. In 2002 begon Ali met knippen in Nederland. Na 4 jaar in Den Helder gewerkt te hebben, waaronder 2 jaar bij Kapsalon Reus vondt Ali het tijd om voor zich zelf te beginnen. Ali is in maart, 2006 begonnen aan de Spuisstraat 21 in Den Helder. 1 juli 2009 is Ali met De Haarstudio verhuist naar de Polderweg 92 i.v.m. uitbreiding. Vijf jaar later, 31 maart 2014 is Ali weer verhuisd. In dezelfde straat alleen á 100 meter verderop. 31 maart 2014 gingen de deuren open aan de Polderweg 50 een nieuwe uitdaging met een mooie uitzicht op het stadspark. Een nieuwe locatie die veel parkeermogelijkheid aanbiedt. Drie uur gratis parkeren bij vertoon van een blauwe kaart (parkeerschijf). En voorbij de eerste afslag naar links (vanaf de Kapsalon) parkeren zonder blauwe kaart, ook gratis. Heeft u geen blauwe kaart? Wij hebben er een voor u!

 

Ons team bestaat uit gedreven professionals die uw haarwens als onze passie zien. Behoefte aan een nieuwe look maar geen idee wat? Laat je inspireren door een van onze professionals! Neem contact met ons op en leer een van onze professionals kennen. Met en zonder afspraak. De koffie en thee staat al klaar!

Afspraak makenOntmoet het team