0223-617466 info@uwhaarstudio.nl

Haartransplantatie

Offerte in NL v.a. €1999,-

Haartransplantatie bij De Haarstudio

Een haartransplantatie is een veelvoorkomende oplossing bij kaalheid voor mannen en vrouwen. Kaal worden kan al op jonge leeftijd voorkomen. Het haar kan ‘dunner’ worden, je kan diepe inhammen krijgen of kalende kruinen. Ook kaalheid in de baard of snor is tegenwoordig erg goed te verhelpen met een haartransplantatie.

Haartransplantatie is de definitieve oplossing. Volgens de nieuwste methodes verzorgen wij veilige behandelingen van hoge kwaliteit. Voor vragen of vrijblijvende informatie kan je bij De Haarstudio terecht. Sinds 2020 werken wij samen met Gul & Harnam® Clinics, een internationaal gecertificeerde kliniek voor haartransplantaties. Alle behandelingen vinden plaats in Nederland.

$

Intake & vooronderzoek

Eerst willen we je informeren. Wanneer je kiest voor een haartransplantatie wil je vast van alles weten. In één of meerdere gesprekken bereiden wij je helemaal voor op de behandeling.

$

Aftercare in De Haarstudio

Na de haartransplantatie volgt een periode waarin nazorg erg belangrijk is. Wist je dat je bij ons in de kapsalon de eerste 10 dagen nazorg kan krijgen? Wij wassen je haren en controleren dagelijks de voortgang van het herstel.

$

Behandeling starten

De haartransplantatie zal worden verricht door ervaren artsen omringd door andere medisch specialisten. De Haarstudio verzekert jou dat enkel de beste mensen jou zullen behandelen.

$

PRP behandelingen

Om het beste uit je haartransplantatie te halen bestaan er mogelijkheden om PRP behandelingen te nemen. Dit is en behandeling van de hoofdhuid met je eigen plasma en dus volledig lichaamseigen.

Haartransplantatie bij De Haarstudio

Gul & Harnam® Clinics X De Haarstudio

De Haarstudio werkt al jaren prettig samen met Gul & Harnam® Clinics. Deze gespecialiseerde kliniek heeft vestigingen over de hele wereld. Het hoofdkwartier tref je in hét land als het gaat om haartransplantaties: Turkije. Zij heben partnerklinieken in Italië, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Abu Dhabi. Sinds 2021 is er ook een Gul & Harnam® kliniek in Nederland. 

Gezamenlijk onderscheiden wij ons door op een innovatieve wijze hoogwaardige cosmetische behandelingen aan te bieden. Betaalbaarheid staat hierin hoog in het vaandel, zonder dat dit op enige wijze afdoet aan de kwaliteit. De Haarstudio begeleidt haar klanten van het eerste contact tot het eindresultaat. Mocht je kiezen voor een behandeling in het buitenland, zullen wij je ook begeleiden bij alles wat daarbij komt kijken. 

Gul & Harnam® Clinics en De Haarstudio zullen samen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat jij de gewenste cosmetische behandeling kan ondergaan en (opnieuw) gelukkig en zelfverzekerd door het leven kan gaan. Samen staan we voor tevredenheid en perfectie. Meer dan 13.000 tevreden cliënten gingen je voor. Waar wacht jij nog op? 

N

Gecertificeerde klinieken

I.s.m. medische autoriteiten

N

GEEN verborgen kosten

Open & transparant

N

Hoogste zorg

Tijdens de behandeling & verblijf

N

10-daagse aftercare

In je eigen kapsalon

N

Maximaal aantal grafts

Wij werken met een vaste prijs

N

Inclusie benodigdheden

Medicatie, shampoo & lotion

Gratis intake

Voorlichtingsavond

Krijg alle informatie die je nodig hebt en kom alles te weten over haartransplantaties. Stel je vragen, krijg persoonlijk advies en kijk vrijblijvend of de behandeling bij jou past.

Direct contact voor een intake? WhatsApp ons nu:

×