0223-617466 info@uwhaarstudio.nl

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Goedendag dames en heren,

Hierbij wil ik jullie allemaal welkom heten voor het bezoeken van onze allereerste blog. De bedoeling van onze blog is meer van ons werk, belevenissen en ervaringen met jullie te delen! Het team van De Haarstudio gaat schrijven over verschillende topics. En om jullie een nog beter beeld te geven, wisselen wij elkaar wekelijks af met het schrijven van de blog! Wij zullen elke maandag de blog publiceren naar onze geliefde gasten en vrienden.

Wij hopen dat jullie onze blog leuk zullen vinden, en wensen jullie nog een fijne dag![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Daar zit je dan, achter de tv met de huidige ongekende situatie omtrent ‘Corona’. Dagenlang vol spanning kijken wat ons door het RIVM opgedragen wordt voor onze en jullie veiligheid. Op 23- maart rond 19:30 was de kogel door de kerk.

Alle contactberoepen dienen per direct te sluiten zodus inclusief wij kappers. Opluchting en teleurstelling, dat is wat er door mijn gedachte ging als ondernemer. Opluchting dat we het met z’n allen moeten doen voor onze eigen veiligheid, en de teleurstelling omdat niet alleen je werk maar ook je hobby en 70-urige werkweek van je afgenomen wordt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”992″ alignment=”center” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Met een niet te ver vooruitzicht naar 6-april zagen wij dit als een verplichte vakantie voor al het harde werk wat wij als familie & team verrichten in De Haarstudio. Al wetende dat de open dag van de schoonheidssalon op 31 april niet door zou gaan ervaarden wij als jammer. Maar goed, we dachten open te mogen een dag voor de opening van onze beautysalon. Na al het harde werk om alles zo goed mogelijk voor te bereiden en af te ronden bleek dat helaas niet door te mogen gaan. Geen man over boord dachten wij, dan moeten we dat helaas uitstellen, als de salons maar zo spoedig open mogen gaan.

7 april zou de eerste dag worden van onze nieuwe collega Daphne, bij ons in de beautysalon met welke wij zouden uitbreiden i.v.m. ons 6-jarig jubileum. Helaas kregen wij het vervelende nieuws dat wij onze salons gesloten moesten houden tot 28 april. Vol onzekerheid na de 1e officiële verlenging van het kabinet & RIVM. Waren de door ons genoemde verplichte weekjes vakantie meteen verlengt naar 5 weken vakantie. Onzekere tijd voor ons en vele andere ondernemers.

Heel vervelend dat je in zo’n periode totaal machteloos bent en niets kunt doen. Mijn aankomende weken zagen er somber en saai uit. Er leek maar geen einde aan te komen. Ik bracht normaliter 70 uur van mijn werkweek door in de zaak. Dat deed ik met heel veel plezier en passie. Wat een leegte die weken.  Maar goed er valt niets te veranderen aan de situatie. Wij moeten dit gewoon uitzingen en hopen dat wij z.s.m. de deuren van onze salons mogen openen.

Mijn 24e levensjaar begon op 24 april, de dag dat de heilige maand van onze Islamieten begon ’de Ramadan’. Beetje afleiding tussendoor is fijn, en bracht mij de benodigde rust. 28 april, helaas het nieuws dat wij een 2e verlening tegemoet gaan. Veel versoepelingsmaatregelen, maar helaas niet voor ons beroep. Een nog onzekerdere periode gaat van start voor ons. Wij hebben hierin nog steeds geen duidelijkheid gekregen wanneer wij (mogelijk) onze salons kunnen openen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]‘De kappersbranche zal binnen enkele weken horen hoe & wat’ waren de woorden die uitgesproken werden. Als je zulke teksten in het nieuws leest en op televisie hoort zijn dat niet echt nieuwtjes welke je als ondernemer met 9 personeelsleden tot rust stelt. Kosten & facturen die elke week binnenkomen en je inkomsten die nul blijven zijn dingen waar je na ruim een maand zorgen om begint te maken.

Elke dag op facebook & in het nieuws lees je steeds meer faillissementen voor onze branche en voor de Horecabranche. Steeds meer inboedels staan te koop etc. Dat zijn nog meer berichten die ons een onprettig gevoel geven. Wij zien dat dit veel ondernemers de kop kost. Via deze weg wil ik ook veel ondernemers sterkte toe wensen in deze onzekere en zeer vervelende tijd voor ons allen.

Op 6 mei, rond 19.15 uur kregen wij het verlossende berichtje tijdens de persconferentie van de Minister- President Mark Rutte dat wij de salons weer mogen openen met alle voorzorgsmaatregelen. Wat een opluchting, het einde komt in zicht. Klokslag 19:30 uur stonden onze bedrijfs-, en privé telefoons roodgloeiend. Iedereen die een afspraak wilde maken. Wij proberen iedereen te helpen en dat gaat ons ook zeker lukken maar dat kan natuurlijk niet in een week. Hiervoor vragen wij jullie een begrip. Maar onze klanten zijn fantastisch dus hier maak ik me totaal geen zorgen over.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”155″ alignment=”right” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Wij hebben meteen een spoedoverleg gehad met ons gehele team. Wij zijn ons ervan bewust dat we vanaf maandag, 11 mei aanstaande zullen werken volgens de nieuwe ‘anderhalf meter’ maatregelen. Wij hebben toen een plan van aanpak gemaakt met ons team, en vlak daarna een gehele schoonmaak van A tot Z in beide salons uitgevoerd. Wij zijn er klaar voor, en kunnen met alle genomen maatregelen jullie voorzien van de beste zorg in onze salons. Ik ben blij dat mijn collega’s en ik weer aan het werk kunnen, en hopen jullie alle zo spoedig mogelijk te mogen ontvangen.

Hierbij wil ik jullie allemaal bedanken voor het bezoeken van onze allereerste blog. Houd onze facebookpagina, en website in de gaten voor onze blogs en meer.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×